google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » БНР Радио София – Ясен Николов гост в „Ритъмът на столицата“ – за Щастието и Удовлетворението

Щастието иска всекидневни усилия, но като ви споходи – не пропускайте да му се насладите

Щастието и удовлетворението са житейска цел, но задача, която изисква всекидневни усилия. Това означава да се научим да караме колата на настроението си.

Това подчерта Ясен Николов при гостуването си в „Ритъмът на столицата“. Той е убеден – има пряка връзка между релаксацията, щастието и удовлетворение в стремежа към успех.

Нуждаем се от по-високо ниво на обкръжението си – от по-интелигенти, по-приятелски настроени хора около нас. А добрите взаимоотношения не стават от самосебе си. Интуицията не е достатъчна. Трябва да си направим „домашното“… И то – всеки ден.

Научете повече по темата от разговора на Мариана Гомилева с Ясен Николов. Научете се да не подминавате моментите и поводите за щастие.

 

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела