google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » Бъди гласа на вдъхновението и силата в кампаниите “Живей Активно” и “Успяваме в България”!

photo1

Фондация “Деца на България” стартира два международни и национални проекта с подкрепата на Държавната и Общинска администрация на Република България.

Включи се в тях със своето вдъхновение и таланти.

 

 

 

 

 

Как?

Подготвяй и разпространявай информационни материали:

Плакати, презентации, прес съобщения.

Включи се в превод на материали.

Участвай в направата на аудио и видео материали, в организиране на събития и активности, популяризирай кампаниите в социалните мрежи.

Участвай в организация и координиране на екипи.

Започни и се включи в конструктивен диалог с млади и вдъхновени хора за позитивна промяна в нагласите и културата на българите.

Благодарим на нашите нови приятели от Time Heroes за подкрепата и разгласяването на мисиите ни.

Научете повече тук:

https://timeheroes.org/detsa-balgaria/info-kampanii

Ти си герой и пример за околните. Присъедини се към екип ни,  включи се в създаването на самостоятелен импулс за по-добър и здравословен живот в България. Включи се в информирането на общността ни за безкрайните възможности, които имаме тук. Заедно можем повече, нали?

Очакваме те!

За контакти:

0888856295 – Теодора.

e-mail: teodora.psychology@gmail.com

10428584_1562404127317728_3013574469973015136_n

 

 

 

 

 

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела