google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » Български деца и майки: сладък сън, приспивни песнички и любими приказки

Фондация „Деца на България” избра за партнираща организация в осъществяването на даренията Фондация „Движение на Българските Майки”. Направихме съвместно дарение за областите Видин и Пловдив.

В дарителските комплекти влязоха чаршафи, спални комплекти, детски книги, компакт дискове с детски песни от България и цял свят, комплектчета за рисуване и сухи плодове за почерпка.

Благодарности на Рени Овчарска, Деца на България, за упорството и усилията, Ева Русева, Магазин „Нови Мъже”, гр. София, ЕТ „Цветина”, гр. Мездра, Илия Рашков, „Хермес Комерс Р”. За книгите благодарим на издателство Пан, Фют, Жануа; както и на Тони от книжарница Петър Берон. На Таня Иванова благодарим за усмивките.
За дисковете с оригинална музика – на Явор Ганчев от Дюкян Меломан.

Благодарим и за сътрудничеството на Милена Тодорова и Светлана Орловска от Движение на българските майки.

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела