google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » 3120лв. събрахме за семействата на Непал. Кампанията продължава, подкрепете я!

За половин месец събрахме заедно с вас над 3100 лева. Това е прекрасна привилегия и доказва, че малкото и голямото добро вървят ръка за ръка. И че грижата за семейството може да се простре до другата страна на Земята.

10245554_892896697438373_6229179156113803038_n (1)Молим ви, не спирайте да помагате! Не се налага да пораснеш, за да правиш онова, което обичаш. Ако обичате да правите добро, вашето добро, просто го правете! И както казва един от нашите любими ментори, писателят Г. Рац “По-добре да вярваш, за да видиш, отколото да чакаш да видиш, за да повярваш.” Успех на кампаниите ви за добро от Стоян Маринов, Ясен Николов и екипа на Фондация Деца на България.

Помнете, основанието е НЕПАЛ!

http://fb.com/bgchildren

 

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела