google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » Да отбележим заедно Деня на бащата! 20 юни в Район Студентски.

IMG_2471

Филиал Студентски на Столична библиотека ни кани да отпразнуваме заедно Деня на бащата на 20.06.2015 г. от 11.00 до 15.00 часа.

Мариана Тинчева-Еклесия ще ни представи своята книга „Второто пристигане на малкия принц” – едно приказно пътешествие за деца и възрастни, а доц. Петко Недялков ще им разкаже за звездите и планетите чрез книжката си „Астрономия за най-малките”. Децата ще имат възможност да участват в конкурс за рисунка „Ние двамата с татко”, като в журито ще участва студент от НХА, който ще бъде и ментор на малките художници. Най-добрите рисунки ще бъдат наградени, като авторите ще получат подаръци, а изложбата ще краси залите на библиотеката през цялата следваща седмица.
Всички деца и татковци, взели участие в събитието, ще получат безплатна читателска карта за библиотеката, която ще важи за 1 година.

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела