google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » Заредете 2016 – та година със силата на Благодарността! Сила за Цели с Ясен Николов.

Използвайте кулминационната енергия сега!

Планирайте и разгърнете целите си за 2016 -та година с помощта на Навигационни въпроси, мисловна карта, силата и заряда на Благодарността и Ясен Николов!

 

 

Сила за Цели 2016.

За вас, децата, семейството, приятелите, колегите, общността ви.

Следете сайта, facebook страницата ни и се включете в групата за целенасочена работа по личностното ви развитие и интегрален успех!

 

 

Включете близките, приятелите си и всички, които са били и са част от успехите, щастието и споделените мигове през изминаващата година.
Включете Благодарността и Щастието си и за техните успехи!

Работете на лист, допълвайте списъка, разгръщайте осъзнатостта и картата си!

Споделете с повече значими хора!

Можете да се присъедините към още 5500 наши абонати за някои от каналите посветени на личностно и групово развитие във Facebook и YouTube и SlideShare:
http://fb.com/7dnisila
http://bit.ly/YNVideo
http://yasennikolov.com
http://www.slideshare.net/GlobalLightWorks

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела