google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » КАНИМ ВИ: Включете се в интерактивни Уъркшопи в Столична Библиотека, Район Студентски.

Вчера в Столична Библиотека, Филиал “Студентски”, от ФДБ проведохме Уъркшоп: Живей със самочувствие, цел, мотивация и вдъхновение”, който посветихме на студентите, младите хора.

IMG_5595

Събитието беше интерактивно, младите хора ни споделяха актуални за тях проблеми, конкретни теми от ежедневието си и ние ги насочвахме към подходящи техники и материали в каналите ни.

Желаещите попълваха Анкетата за 5Д интелигентност по системата 7 Дни Завръщане към Личната Сила.

Говорихме със студентите индивидуално и на групи и потвърдихме установеното в резултат на предишни наблюдения, разговори и анкети от екипа ни, че най-актуална за тях е темата за общуването.

Как да общуват по-леко и свободно, как да преодоляват бариерите и усещането, че са далеч от социалния живот и им е трудно да се впишат.

След като събрахме, коментирахме и анализирахме резултатите от разговорите ни и проведената анкета, очертахме основните точки, по които да насочим младите хора към решения, които да са приложими и достъпни за тях и техния контекст.

Обобщихме основните точки и идеи.

Този вид събития ще се провеждат регулярно всеки четвъртък от 13 ч.

Свържете се с нас за повече информация, участие и въпроси на:

0888856295 – Теодора Иванова

teodora.psychology@gmail.com

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела