google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » Кауза: нуждаеш се от текст за рекламирането на каузата си?! TextEager ще те свърже с правилния автор.

НУЖДАЕШ СЕ ОТ ТЕКСТ ЗА КАУЗАТА СИ?! ТЪРСИШ АВТОР НА ТЕКСТ ЗА КАМПАНИЯТА СИ?! TextEager ще ти помогне. Свържи се с нас!

TextEager предлага помощ за добрите ви инициативи.

TextEager предлага контакт с експерти в писането на текстове за добрите ви инициативи.

Ако се нуждаете от текст за идеалната си цел или за доброволческата си кампания, най-вероятно ви трябва добър текст и добър автор. Някои организации имат такъв човешки ресурс, други не. ТекстИйгър и ФДБ ви предлагат възможност да се възползвате от ресурса на експертиза, който ние свързваме с търсещия клиент. Независимо дали търсите спонсори, доброволци или партньори, добрият текст е от ключова важност за вас. Свържете се с нашия екип и се абонирайте за бюлетина ни! Заедно ще открием правилния автор за вас според нуждата ви и ще ви свържем в подходящ и ефективен период от време. Заедно ще успеем.

 

За повече информация и разговор – свържете се с Александър Мавров, 0886943778 и посетете
http://texteager.com

TextEager Quality content-1

Ако сте автор на текстове, вероятно обичате да помагате на другите хора с дарбата и таланта си. Писането на добри текстове е ключово за успеха на всяка кампания.

 

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела