google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » ПОКАНА! Заповядайте в Столична Библиотека на Откриването на поредицата “ЖИВА КНИГА” – Книгата като инструмент на духовност

На 16 юни ФДБ поставя началото на  Поредицата “ЖИВА КНИГА” – книгата като инструмент на духовност.

Каним ви да се присъедините към нас и тази любима кампания посветена на живото четене: площад Славейков, този четвъртък в Столична Библиотека, 18 часа.

13466009_1093730827354958_2428696164469310370_n

 

Началото поставяме с ИК Шамбала и ИК Жануа 98. Поредици посветени на живата духовност и пълноценния живот на всеки един от нас. Заповядайте!

Ще се срещнете с Димитър Тонин, ИК Шамбала, Златина Тодорова, ИК Жануа и с домакините на поредицата от самата Столична Библиотека.
Представянето на поредицата ще направи нашият основател, инициатор на кампанията и защитник на живата книга Ясен Николов.

 

 

 

 

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела