google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » ПОКАНА! Заповядайте на 23 юни на 2ра част от Поредицата: Поредицата ” ЖИВА КНИГА” – книгата като инструмент на духовност

На 23 юни от 18:00 часа Ви каним да се присъедините към съвместния партньорски проект на ФДБ, Столична Библиотека и Издателските Къщи в България. Националната кампания е  посветена на популяризация на книгите и четенето на глас. Ние вярваме, че е нужно да върнем достойнството и ценността на четенето. 

В Столична Библиотека ще се проведе 2ра част от Поредицата: Поредицата ” ЖИВА КНИГА” – книгата като инструмент на духовност.

На 16 юни Фондация Деца на България в партньорство със Столична Библиотека, ИК Шамбала, и ИК Жануа 98 постави началото на това вълнуващо общуване между автори и четящи, което ни води към разпознаване и преоткриване в самите нас на онзи дух, който ни кара да реализираме мечтите си, да намираме и проявяваме най-чистата си сила, придобита чрез Знанието.
Споделяме пълния запис от събитието. Кликнете върху изображението и гледайте записа.

IMG_8754

 

#ЧЕТИ

 

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела