google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » ПОКАНА: Курс Философия на успеха за деца и тийнейджъри.

Марков колеж и от тази учебна година (2016 – 2017) има курс Философия на успеха за деца и тийнейджъри.

Заповядайте на 6 ноември в залата на Марков колеж.

в 16 часа на адрес: София, жк Южен парк, улица Епископ Протоген, блок 43, офис 2 (между вход А и Б)

fullsizerender-9fullsizerender-10

 

Защо да дойдете?

Вашето дете иска – това е главното. То може би се нуждае да промени нещо в живота си. Това може да бъде някакво взаимоотношение, собствената си нагласа към нещата, начина си на учене или пък организация на времето, за да може да си почива повече. Може би има някакъв проблем – в училище или с приятелите си. Може би вече е споделяло с Вас. Или просто иска да внесе разнообразие в ежедневието си.

Защо Философия на успеха?

Защото децата научават техники, с които да усвоят умението да се самонаблюдават, анализират и развиват в желаната посока, както и да разбират по-добре себе си и останалите. Чрез множество тестове, поведенчески игри и практически упражнения те ще развият на качества като дисциплина, конструктивно мислене, самоувереност, честност, устойчивост на трудностите, емпатия, асертивност и др. Сега обаче е рано да говорим за самия курс.

Цялата информация за него можете да видите на този линк:

http://www.markovcollege.com/programi/za-decata/

 

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела