google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » Присъединете се към дарение за операция на 15 – годишната Йоана от злокачествен мозъчен тумор в Германия!

Мили приятели, обръщаме се към всеки един от вас с огромна молба:

Помогнете на едно дете да продължи да живее!

До сряда трябва да бъдат събрани 50 000 евро.

Тя е дъщеря на наши приятели и е на 15 години. Има агресивен злокачествен мозъчен тумор и се нуждае от спешна черепно-мозъчна операция в Германия.
Поради липса на маркери, в България не може да се изготви 100% точна хистологична диагноза, което затруднява планирането на адекватно и точно лъчелечение, а Германия е страната с най-много опит в областта.
Затова се обръщаме към вас – помогнете с каквото можете – дарете сума според възможностите си или разпространете дарителската сметка. До сряда трябва да бъдат събрани 50 000 евро. Всеки ден е от значение, всеки човек е от значение!
Събираме средства в банкова сметка:
IBAN: BG81FINV91501016666823
BIC: FINVBGSF
На името на Константин Казанджиев

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела