google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Програма Лидерско развитие: Лидерски обучения, лидери в действие

Програма Лидерско развитие: Лидерски обучения, лидери в действие

В историята на всеки успех се намира минимум 1 лидер. Лидерите са част от успеха на всяка една организация – от семейството, през учебния клас, до корпоративните организации, НПО, до правителствените структури и самите държави.

 

Ние във Фондация ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ вярваме, че лидерството и лидерското обучение е част от живота ни и затова е задача в живота на всеки един от нас. Ние се стремим не към манталитет на централизирано и ситуационно лидерство, а към развитие и поддържане на култура на автономно и себеподхранващо се лидерство. Вярваме, че развитието на лидерско отношение и придобиването на лидерски качества са задача на всеки един индивид и на всяка една организация.

 

Нашето убеждение и дълбока вяра е, че всеки един от нас притежава ресурса на лидерството в себе си и следва да го развива. Лидерството Е наше рождено право и наша доживотна отговорност. Ние посвещаваме себе си като организация на откриването на този лидерски ресурс в онези, за които работим, тоест всеки един от нас, всеки мъж и всяка жена, всеки възрастен и всяко дете, и в обществото като цяло и се стремим да осигурим достъп до обучителни лидерски ресурси за всички българи – в страната и в чужбина.

 

В обученията ни за лидери влизат множество теми, сред които е работата с целеполагане и целепостигане. Щастливи сме да споделим, че в рамките на 2015, по инициатива на Ясен Николов и с помощта на Global LightWorks Ltd., провеждаме най-големия курс по цели в България досега. Участниците са над 800 българи до момента.

 

Включете се и вие с подкрепа – станете част от тези обучения и въведете лидерската програма в рутината си – както личната, така и тази на организацията и общността ви.

 

Потърсете нашите лидерски програми:
“Жени Лидери” и Лидерски Курс по Цели: “Планирай, Постигай, Празнувай!”

 

Подкрепете програма Лидерство със средства на сметката ни:

IBAN BG98-FINV-9150-1200-1790-71 FINVBGSF

Основание за плащане: ЛИДЕРСТВО

( 20лв, 50лв, 100лв, 500лв, 1000лв, 10 000лв и нагоре.
За суми надвишаващи 1000лв., молим да се свържете с нас на телефон или на имейл, за да се свържем ние с вас. Благодарим.)