google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » Семинарът “360-градусовият лидер – логика на правилното самочувствие и личния успех” с Ясен Николов:

360 градуса означава, че това, че ние си мислим, че нещата стоят по даден начин, не означава, че те стоят по даден начин. Това е само една гледна точка.

360 градуса означава, че позициите могат да бъдат N на брой.

0 градуса е идеята, че само аз съществувам. Когато казваме 360, имаме предвид всеобхватно мислене, цяло, завършено мислене по кръг.

360 градусовото мислене е лидерско мислене. Когато ние разбираме околния свят, когато осъзнаваме различните гледни точки, ние позволяваме на собственото си съзнание да включи останалите.

IMG_1653

Когато ние включим останалите, тогава излизаме от перспективата на ограничеността, излизаме от перспективата на конкуренцията, на борбата и влизаме в перспективата на съдействието, на съдружието.

Воденето е възможно само ако разбираме различните перспективи.

IMG_1654

Ясен Николов. 7 Дни Завръщане към Личната Сила 2015.

Следете последните новини за инициативите, проектите и обученията ни за 2015 година и от facebook страницата ни:

https://www.facebook.com/bgchildren

И YouTube канала Globallightworks за още обучителни, лидерски материали за личностното ви развитие:

http://bit.ly/YNVideo

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела