google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » Стартираме Проект “Момичета Лидери в Действие”!

Здравейте, приятели!

Днес, 5.05.2014г., сме извънредно щастливи да обявим началото на кампанията ни, посветена на активно изграждане на обществена култура на “момичетата водачи”.

Girl Leadership in Аction. Момичета лидери в действие.

След 2 дни интензивни работни срещи, обсъждания на активистите ни и разработване на темите, посветени на подрастващите момичета – ценностите, нуждите и възможностите на нашите деца, в качеството им на обществено богатство – имаме привилегията да започнем да излъчваме и първите си информационни материали.

Молим, всички, които имат интерес да се включат в кампаниите ни и/или да осъществяват своя принос в каквато и да е форма, да се свържат с нас.

Успех на момичетата ни! Успех на кампанията!

Ясен Николов и

Екип на Фондация “Деца на България”.

#МомичетаЛидеривДействие  #КатоВсякоМомиче  #ДавайСиланаМомичетата

10626177_772092949518749_189044101572578944_o

 

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела