google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » Стартира Кампания за хармонични отношения между пациенти и лекари: включете се!

Можем да очакваме добро отношение, само ако предлагаме такова, нали!?
Фондация Деца на България желае успех на всички лекари и медицински лица и професионално заети в здравеопазването! Благодарим ви от името на цялото общество.

11822758_916808935047149_3507340861172860001_n

“Любимата ми баба беше лекар. Днес аз съм до голяма степен това, което съм, благодарение на нейната подкрепа и вяра в мен и в доброто, което мога да правя за хората.
Ако идеята ви харесва, предайте нататък!” споделя лично за себе си и за кампанията Ясен Николов, основател на ФДБ.

Ако сте лекар, или имате близък, който е лекар, споделете това! Благодарим ви.
Благодарност и респект за лекарите, сестрите и всички заети в здравеоопазването. Те са Сила на Обществото Ни.

“Майка ми и е лекар и за мен тя е голям пример за вниманието, с което се отнася към пациентите си. Когато ги преглежда, дори и те да са по-резки, тя запазва добро и професионално отношение към тях. И го прави, защото има вътрешен импулс. Когато си лекар и лечител, ти служиш и помагаш отвъд границите на малкия си аз. Дълбоко почитам това и ще правя така, че за повече хора то да (бъд)Е ценност и култура.” споделя Теодора Иванова, психолог от екипа на ФДБ.

 

“Аз обичам доктора! Денем и нощем докторът е на линия за моето и твоето здраве. Нека да помислим как отиваме и изсипваме цялата отговорност за здравето си върху докторите, без да сме осъзнати, че самите ние имаме да се самолекуваме в ума и сърцето си. Докторе, благодаря ти и изразявам своята признателност и обич. Разбирам, че ни даваш най-доброто.” Анастасия Панайотова от екипа на ФДБ.

Следете кампанията ни и във фейсбук:

https://www.facebook.com/bgchildren

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела