google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » Събития: Сила за Връзка: Как да създадем Супер Семейство и Връзка (и да престанем да се мъчим)

Каним ви на Семинар Обучение на основателя на Фондация ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ, Ясен Николов

Има места и събития, на които за 2 часа чуваш материал, който представлява 20 години опит, личен и организационен. От 2011 година ние се стремим да повдигаме културата на индивидуалното лидерство и съответно семейното щастие и хармония на всички българи. За периода 2014-2015 имаме хиляди часове проведени семинари за българи по цялата страна. Утре вечер ви каним на събитие в х-л Арена Ди Сердика, София, и естествено, ако не разполагате с нужните за вход 20лв, ви каним да се свържете с нас на телефони: 0888 242 149 и 0888 219636.

Кодовата Фраза е: “Фондация Деца на България”. След кратък разговор вашето име ще бъде записано в специален списък и съответно ще ви бъде осигурен “БЛАГОТВОРИТЕЛЕН ДОСТЪП” до обучението ни. Желаем на всички българи много щастие, семеен мир и хармония!

От организаторите и ФДБ

Безплатните ни материали посветени на връзките можете да намерите в канала ни в YouTube /ЮТюб на този адрес: https://www.youtube.com/channel/UCcc8ehI6kjGay57_Yyd445w

Сила за Връзка: Включи се в събитие LIVE

arena_di_serdikaх-л Арена ди Сердика, конферентна зала
Сряда, 11 февруари 19:15 – 21:00
Вход: 20 лв.

Arena di Serdica Residence Hotel

Budapeshta Street 2, 1000 Sofia, Bulgaria

Щастлива Връзка се прави на много нива. Едно от нивата е етичното и също кармичното. “Каузално” означава причинно-следствено.
Ние имаме да изучаваме причинността и следствеността. Какво е предхождащо!? Какво е следхождащо?!

Ако имам ЩАСТИЕ сега, каква Е причината!?
Ако имаме НЕ-щастие сега, каква Е причината?!

Ако ЩЕ ИМАМ, както искам, Щастие, каква ще бъде причината?! Прогресивна каузална логика – изследване и описване на територията?
Ако ЩЕ ПРОПУСНА НЕ-щастието, както искам, каква ще бъде причината?
Ако все пак ми предстоят НЕ-щастия, защо ще ме срещнат?!

Не се боим да гледаме и да чертаем Бъдещето, то така или иначе скоро ще Е наше Настояще.

Успех на всички!

 

 

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела