google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » Покана: Целодневен фестивал на интегралния човек, 21 юни, Есенс Център. С домакинството на Петър Няголов и Ясен Николов

Покана: Целодневен фестивал на интегралния човек, 21 юни, Есенс Център. Твоята Кауза. Лечение за България. Петър Няголов и Ясен Николов.

Възможно ли е да обединим в себе си най-ценните и желани качества, за да сме наистина щастливи? Има ли такива хармонични личности или те ще възникнат в далечното бъдеще? Оказва се, че има и в най-светлия ден на годината ние ви предлагаме среща с тях. “Здрави, духовни, изобилни и влюбени” е фестивал на интегралния човек и този празник ще се случи като част от Движение “Лечение за България”. Лечението не може да бъде частично, то е истинско, когато обединява всички аспекти на човека. Каним ви на едно истинско събитие за сливане на Дух и Материя, в което всички са насърчени да дадат най-доброто от себе си, да вземат това, от което имат нужда и да подарят на България своето единство!

 

Integral-Human-FDb

ПРОГРАМА НА ФЕСТИВАЛА
10.00-10.30 ч. Валентин Колчев-Миро
Миро е собственик и мениджър на едър бизнес, последовател и познавач на йога и други форми на саморазвитие, застъпник и практикуващ на здравословния начин на живот. Владее контакта с Акашовите записи. С помощта на различни практики се е излекувал сам от тежки заболявания. Преподава и прилага в групови и индивидуални сеанси Себеинтегриращо дишане, чрез което се навлиза в разширено и „ускорено“ съзнание, което активира вътрешните сетива, отваря вратите към себепознание и осъзнатост, разрешава емоционални и здравословни проблеми, и подпомага личностната духовна реализация. Водещ е на духовни ритрийти, практики по йога и лекции. Има двама сина.
Неговата тема: „Дишането – връзка между Дух и Материя“
Практика: „Преодоляване на травми и блокажи, и нтегриране на личността чрез дишане“

10.30-11.00 ч. Атина Санториниу
Атина е известен духовен учител, който от много години преподава в различни държави и у нас. Надарена е с виждане за фините светове и енергии, което използва за благото на всички. Създател е на Център за духовно образование „Гайа“ и на известния курс-посвещение в четири нива „Как да отваряме и разчитаме Акашовите записи“, както и на други курсове. Провежда сеанси с Енергията на Нулевата точка по метода Енергийна матрица. Владее на майсторско ниво метода за емоционално балансиране „Цветните извлеци на д-р Бах“. Организира пътувания за големи групи от хора по свещени места в света. Атина е майстор на изобилието и манифестирането на мечтите си. Има една дъщеря.
Нейната тема: „Тайната на пълноценния живот“
Практика: Медитация върху Удовлетвореността

11.00-11.30 ч. Борислав Борисов
Борислав е основател и съсобственик на две семейни фирми за карнавални стоки и украси, и на една софтуерна фирма, като същевременно работи и в Ръководство въздушно движение на летище „София“. Владее контакта с Акашовите записи. Баща е на двумесечния Виктор. Борислав казва за семейството си: „Заспиваме в енергията на Акашовите записи, заспиваме в Бог, не искаме нищо, само благодарим“.
Неговата тема: „Дишай, работи и живей с ангелите“.
Ще проведе практика за увереност и изцеление с арх. Михаил и арх. Рафаил.

11.30-11.45 ч. Почивка

11.45-12.15 ч. Калинка Стайкова
Калинка е завършила икономика и аспирантура по управление на човешките ресурси. Управител и съ-собственик е на една от известните фирми в областта на полиграфията. Тя е Рейки мастер от традиционната система Усуи Шики Риохо и преподавател по тази система. Член е на международния Рейки Алианс. Калинка казва: „Рейки и бизнесът принадлежат към една и съща вселена“. Придържа се към здравословния начин на живот без да преминава в крайности. Тя смята, че вегетарианството трябва да дойде като резултат от развитието на човека, а не да бъде самоналожено. Има един син.
Нейната тема: „От фантома към реалния човек“.
Няма да има специална практика, но когато един Рейки мастер говори, Рейки енергията е в присъствието му, в думите му и в онези, които го слушат.

12.15-12.45 ч. Ясен Николов
Ясен е ренесансова личност, съчетала в себе си многобройни дейности и области: майстор е на метода Лечение с прана, който практикува и преподава, последовател е на Бхакти йога, международно известен учител по саморазвитие, който е водил и води занятия и практики в Англия, Шотландия, Русия, Франция, Германия, Австрия, Италия, Унгария, Хърватска, Гърция, Турция; предаванията му се слушат в над 100 страни всеки месец; застъпник е на лидерската култура в България; организатор е на благотворителна дейност, визионер, автор и съ-автор на събития, посветени на благото на България. Той е създател на поредицата от събития „Мисия България“ и съ-автор на движението „Лечение за България“. Ясен е представител на едно ново поколение, надарено с универсалност и глобално мислене. Има две дъщери.
Неговата тема: „Просветлението като Игра. Пътят ни в Лекота.“
А практиката, която ще води се състои от няколко тайни разкрития и медитативно упражнение.

12.45-13.15 ч. Обяд

13.15-13.45 ч. Ваня Стойчева
Ваня е майстор на контакта с Акашовите записи, основател на движението „Възраждане в Светлината“, автор и преводач на книги, лектор, водещ на серия практики по Възнасяне и приемане на Светлинните еволюционни кодове на Новото време. Провежда сеанси по разчитане на Акашовите записи, изцеление на духа и тялото чрез ангелски енергии, звук и интегриране на Висшия Аз; усвояване на новите модели за живот в благодат и хармония във всички сфери – физическо и душевно здраве, изобилие, творчество, взаимоотношения, връзки пламъци-близнаци. Професионален музикант – изготвя лични звукови портрети, които са като
индивидуална музика за медитация и „припомняне“ – един вид енергетичен подпис на душата. Изцяло посветена на Новите Енергии и еволюцията на човека в нов вид – homo luminus.
Нейната тема: „Интегралният успех като процес и състояние“.
Медитативна практика: „Осветляване на вътрешните ни съпротиви към успеха и интегриране на всички нива на благоденствие“.

13.45-14.15 ч. Явор Панталеев
Явор е завършил Спедиция, транспорт и логистика в Германия. Има магистратура по Организационно съвършенство. Управлява голяма българска логистична фирма с международна мрежа. През 2005 г. започва да се занимава със себепознание и самоусъвършенстване и това внася коренна промяна в светогледа му: от отявлен материалист той става духовноориентиран човек. Владее контакта с Акашовите записи, енергийния метод за лечителство и саморазвитие „Чи-аура интеграция“, работа с измеренията по метода „Старгейт“, Енергията на Нулевата точка. Обединил е всички тези методи в собствена система за себереализация. Явор е щастливо женен и има две дъщери.
Темата на неговата беседа: „Моят начин да привличам изобилие“.
Практиката е „Разходка в измеренията чрез чакрите за синхрон и реализация в живота“.

14.15-14.45 ч. Аида Марковска
Аида е духовен лектор, посредник и преподавател, както и организатор на многобройни духовни събития. Едно от тях е Лечение с ангелите, в което сама участва. Тя е Рейки мастер, владее контакта с Акашовите записи. Една от областите, на които се е посветила, е работа с предците и изчистване на родовата карма. Занимава се с изучаване и практикуване на кабала. Аида е мениджър на хотел „Его“ в Пловдив. Има една дъщеря.
Нейната тема: „Как да направим волята си наистина свободна. Разликата между свободна воля и свободен избор“.
А практиката е: „Откриване центъра на свободната воля“.

14.45-15.00 ч. Почивка

15.00-15.30 ч. Радина Сундари Дян
Сундари Дян е име, дадено й от нейния духовен учител. Радина е създател на RhythmSpace – градското пространство за медитации и на танцово-медитативната практика „Отвъд Ограниченията“- практика за среща със себе си чрез лечебната сила на танца и движението. Ако може да се говори за цел на тази практика, то тя е да помогне на човек да преживее директно истинската си природа. Радина е била шампион на България по латиноамерикански танци. Танцува и преподава танци повече от 20 години. Майка е на две момчета и обича като майка едно момиче. Работила е в сферата на рекламата и инспирейшън маркетинга. Изявява се като художник по костюмите на рекламни и PR събития, на телевизионни реклами и дори на един филм. Последното занимание рязко обръща живота й в съвсем друга посока. Отпътува за Ню Йорк, където посещава танцови практики по метода на Габриелe Рот и се влюбва в свободното танцуване. Обича да се връща в Индия, обича живота в ашрама, Ошо медитациите, свободата да пътува сама и вълнението от срещите с хората по пътя.
Ще посвети своя половин час, за да запознае присъстващите с танцово-медитативната практика „Отвъд ограниченията“.

15.30-16.00 ч. Петър Няголов
Петър е автор и водещ на различни курсове, сред тях „Разширение“, „Разкрий Свещения си договор и го живей“, „Партньорство“,„Себеотдаване“, „Обичай себе си“, както и на практиките „Свързване с Три полета – на здравето, изобилието и любовта“, „Разкриване на моделите, пречещи на изобилието, и как да ги преодолеем“, „Освещаване на връзката“ и др. Майстор е на контакта с Акашовите записи. Организира и води свещени пътувания по места на силата, а също и духовни ритрийти. От много години провежда индивидуални и групови енергийни сеанси за лечение и балансиране на всички тела. Интересува се от дълбоковкоренените ограничаващи и разболяващи нагласи, и как те могат да бъдат трансформирани. Съ-автор и организатор е на движението „Лечение за България“. Петър е автор на книгата „Аз обичам себе си – върховната тантра“. Има един син.
Неговата тема е „Събери парчетата на душата си“.
Практиката ще бъде групов сеанс с обединената енергия на Трите полета – на здравето, изобилието и любовта.

Регистрацията ще започне в 9.30 ч. Молим бъдете точни.
Вход: 20 лв. Тази входна такса е валидна, когато и да влезете на събитието.

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела