google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » Частни Каузи: Подкрепа за Антонио от Плевен (нужна е операция)

Частни Каузи: Подкрепа за Антонио от Плевен – нужна е операция

ФДБ има обичайна политика да не подкрепя индивидуални кампании за дарения за здравни нужди на физически лица. Днес с нас се свърза Николай Антонов, баща на Антонио Антонов, който се нуждае от операция. Заради респект към постоянството и настойчивостта му и заради нашата идея за съпричастност и съчувствие публикуваме информация за тях и банковата сметка на инициативата им.

“Кампанията, която се провежда под патронажа на кмета на Община Плевен Димитър Стойков и със съдействието на БГ радио, продължава до набиране на необходимите 105 хиляди евро за присаждането на стволови клетки на страдащия от церебрална парализа Антонио. Предстои организирането и на  втори благотворителен концерт.”

Всички съпричастни към неговото лечение могат да преведат средства по сметка: BG22 UNCR 7527 1045 7125 18.

Телефон на Николай Антонов, баща и координатор: 0888 044 971

Повече информация тук: http://bnr.bg/vidin/post/100518015/nad-9000-leva-v-podkrepa-na-antonio-ot-pleven-kampaniata-prodaljava

 

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела