google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » 24 май – Празник на Доброто дело, вдъхновено от Добра книга

Днес – 24 май, Денят на славянската писменост и култура,  споделяме нашето вдъхновение да правим добро чрез общуването ни чрез Словото.
Днес започна и 3та Общонационална Кампания за публично Четене на глас “Чети с нас! Чети на Глас!“на Фондация Деца на България с мото “Чети Смело!”.

 

 

До 29 май можете да ни намерите на традиционния “Пролетен панаир на книгата” , който се провежда в Националния Дворец на Културата и е част от литературната програма на ХХI Салон на Изкуствата.

Партньори в кампанията са Столична Община, Национален Дворец на Културата, Асоциация “Българска книга”.
Заповядайте, участвайте и подкрепете разбирателството, доброто общуване, близостта и заедността ни.

 

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела