google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » Женско Лидерство. Коучинг и Менторинг за Жени с Ясен Николов за Дамски Клуб “Бизнес на Високи Токчета”:

На 15 Март, срещнахме дамите от Дамски Клуб “Бизнес на Високи Токчета”, с Книгата “Добрите лидери задават страхотни въпроси” на Джон Максуел, издавана за първи път в България от Ясен Николов и Издателство “Глоубъл Лайтуъркс”.

Ясен Николов ни срещна с нови нива на женско лидерство и коучинг, както и с това как мъжете да помагат на жените лидери. Преминахме през работа с тялото, емоциите, интелекта ни и завършихме с дискусия за кастите.

Г-жа Лидия Шулева беше водещ по темата “Силни и Уверени На Върха”.

Ето част от материалите: 

А това са отзивите:

“Ясен Николов е невероятен. Изключително впечатлена съм! Никога не съм виждала такова нещо! Поздравления. Просто ви поздравявам за това, което правите”.
– Л. Шулева, Министър на труда и социалната политика на РБ 2001 – 2003, Министър на икономиката 2003 – 2005, политик, бизнес дама и коуч.

“Толкова ми беше интересно, ценно и полезно! Толкова ме мотивира Г-н Николов! Летя! Много съм вдъхновена, благодаря ви! От скоро съм коуч, толкова неща разбрах и научих. И за себе си лично.”
– М. Стоянова, участник, коуч

“Много беше интересно, полезно. И задачите, които ни даде Ясен и по които работихме ние в екипа, по време на обучението. Благодаря”
– С. Стоянова, доброволец – асистент ФДБ

Благодарим на Yasen Nikolov – Ясен Николов за овластяването и развитието на женското лидерство за България ежедневно над 6 години.
На г-жа Лидия Шулева, Ива Владимирова и жените лидери от Дамски клуб “Бизнес на високи токчета за възможността да говорим за добрите политики, добрите примери и лично отношение, за добрите лидери, които задават страхотни въпроси и за “Аз жената и мъжете в света ми”. Женско лидерство. Коучинг и менторинг за жени 2015 – 2018 с Ясен Николов и Фондация “Деца на България”.

Каналът на Ясен Николов в YouTube. 

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела