google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » 17 и 18 Юни: Лекция и Семинар с Геше Майкъл Роуч в София
12963824_1154332757945532_8309107920894394473_n
Заповядайте на 17 Юни от 19.00 часа в НДК, Зала 6, на двучасова лекция на Геше Майкъл Роуч на тема
,,Задълбочаване на взаимоотношенията – Основа за изстрелване към успеха” – 12 инструмента за идеалните връзки в бизнеса и семейството.
Как да ползваме кармата и Системата на семената за постигане на целите си и разрешаване проблемите в общуването ни с хората.
Цена на билета: 30лв

Информация можете да намерите във Фейсбук събитието

Организатори за България: издателско – продуцентска къща “Жануа 98” – партньори и приятели на ФДБ.

 

12472743_1148144725231002_2102187620021511036_n

На 18 Юни от 09.00 ч. заповядайте на еднодневен семинар с Геше Майкъл Роуч в Царско село.

DCI Level 5 – 1-day City Intensive
,,Задълбочаване на взаимоотношенията – Основа за изстрелване към успеха” – 12 Инструмента за перфектните връзки в семейството и бизнеса.

На този семинар с Геше Майкъл Роуч и DCI преподавателите ще научите:
– как да създадете перфектните връзки, които да ви доведат до абсолютен успех бързо и лесно;
– как да разкриете скрития потенциал на партньорствата в живота ви и да го използвате, за да отключите пътя си към постигането на великите мечти.

Участниците в еднодневния семинар ще се учат как да основават перфектни връзки, като ги използват за ,,трамплин” към щастието и успеха както в собствения си живот, така и в този на всички, с които живеят и работят.

В този чисто нов вариант на 5-то ниво, а именно ,,Сity intensive” еднодневен семинар, отново се обръщаме към изграждането и съхраняването на лични и бизнес отношения в дълбочина. Този път обаче проникваме в разбирането как именно да използваме тези връзки като основа за абсолютен успех във всяка сфера на живота.

Ще имате възможността да проследите и изучите корена на връзката ,,силни взаимоотношения” – ,,невиждани корпоративни цели”.

Участниците в еднодневния семинар ще научат и изключително силните ,,12 Инструмента на живота”, които могат да бъдат използвани навсякъде в ежедневието както за превръщането на една връзка в перфектна, така и за самото й създаване.

За да бъде итински успешен, човек трябва да разбира как да създава перфектните връзки – в бизнеса, в семейството и с целия заобикалящ го свят.

За записване, резервации и настаняване, вижте в събитието във Фейсбук.

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела