google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » 10 и 11 Септември: Фестивал „Лозенец диша“ от 12 до 19 ч. на открития паркинг зад “Парадайс Център”

14212696_765916236881181_17608860039103418_n

Фестивалът „Лозенец диша“ ще се проведе за втора поредна година на територията на район „Лозенец“. Той носи в себе си част от традицията на летния фестивал „София диша“, който се провежда в столицата вече 7 г.
И през 2016 г., фестивалът ще представи едно съчетание между модерното градско изкуство, местната култура и алтернативните начини за прекарване на свободното време.

„Лозенец диша“ ще даде възможност на представители на различни групи изпълнители, за втора поредна година, да представят своята творческа дейност, която развиват на територията на район „Лозенец”.
От малкото магазинче домашно направените картички и подаръци за специалните ни поводи, през цветните мъниста на ръчно направените бижута до изящните произведения на изкуството, изцяло сътворени от деца.

Ще има възможност за изява на танцови школи – латино, брейк денс, зумба и др., чиито представители ще запознаят присъстващите с изкуството на танца чрез безплатни демонстрации и индивидуални уроци.

Ще покажем на общността част от културния живот на район „Лозенец”, събран на едно място и ще дадем възможност на всеки да открие твореца в себе си.
Ще има представяне чрез workshop– малки работилници за изкуства – в които освен с готови изделия, изложителите ще демонстрират различните техники за направата им. Така ще постигнем основната цел на фестивала, а именно активното участие на посетителите в представянето на участниците и възможността да станат част от процеса по създаване на изкуството – концепция, която донесе успеха на миналогодишното издание.

Заповядайте на среща с Фондация “Деца на България”, Супер героите, уъркшопи, попинг, упражнения за Супер ум, ще имате възможност да се запишете за обучения и уебинари. 

 

Кога и къде:

10 и 11 септември.
12:00-19:00 часа.
Открит паркинг зад “Парадайс Център”

 

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела