google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » Обучение по Мисловни Карти и Ефективно Учене в 93 СУ “Александър Теодоров – Балан” в Слатина на 19 Юни!

Щастливи сме да ви споделим, че програмите ни за интегрално учене, етика, превенция и развитие на позитивно мислене, все повече навлизат и се установяват в общностите, с които работим.

След като Ясен Николов и екип на Фондация “Деца на България” проведохме обучение в Метод “Светофар” за общински служители, директори и педагогически екипи от училищата в Район Слатина, по покана на заместник директор Сашка Цветанова от 93 СУ “Александър Теодоров – Балан”, проведохме и обучение за директор, заместник директор, педагогически екип, психолози и логопеди от училището.

Коментирахме важността от устойчиви програми, които да включват едновременно преподавателите, родителите и децата и днес ще сме на среща с ученици от 3 – 4 клас, за които сме подготвили материали, презентация и добра воля.

Екипи на Фондация “Деца на България”, сме провели над 60 срещи и обучения по мисловни карти с над 300 студенти и читатели в Столична библиотека и Филиал Студентски на Столична библиотека. Щастливи сме да работим все повече и с училищата!

Ето я и презентацията от обучението ни с екипа на училището:

 

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела