google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » “Лечение за България. Нови Сокове” 20 Март от 10.30 ч. в Есенс Център. Водещи: Петър Няголов и Ясен Николов.

12841391_461063207438208_7587691863400734321_o

Скъпи Съ-Творци на България, този празничен ден е посветен на вас.
Голямото Лечебно Събитие на България отново е тук. За нас всички. Дух от Душата и Сърцето. Дух на Заедност.
Дух, който Лекува Всички Ни. Очакваме ви. Елате!Заповядайте да създадем и съпреживеем своето Ново Добро Съзерцание НаЖиво.Неделя, 20 март, Есенс Център, ул. “Шести септември” 37, от 10.30 часа.
Регистрацията започва в 10.00 ч.Организатори и водещи: Петър Няголов и Ясен Николов.Знания, мъдрост, каузи и нова животворна сила за и от всички нас. Участници, водещи, теми.БЪЛГАРИЯ: НОВИ СОКОВЕ10.30-11.00 ч. Петър Няголов: “Себеотдаването – изцеление и реализация. Медитация с енергията на себеотдаването.”
Петър лекува по метода ДЪХ, получен от него, в който се прилагат високочестотни енергии; преподава авторски курсове по саморазвитие из цялата страна, провежда послания от Висшите енергии; води лекции и беседи, организира свещени пътувания до места на силата у нас; автор е на книгата „Аз обичам себе си – върховната тантра“.11.00-11.30 ч. Илия Василев: „Как превърнах хобито си в професия“.
Илия е член на борда на директорите и един от тримата собственици на Йелоу такси. Интересува се от нови технологии, комуникации, транспорт, автомобили. Ежедневието му е натоварено, но въпреки това е намерил време да изкара някои от основните курсове на „Гайа“ като „Отваряне и разчитане на Акашовите записи“, а също да участва в свещени пътувания, организирани от „Гайа“.
Женен е с две деца. Илия казва: „Имам до себе си учител – духовен, житейски – това е съпругата ми Мария“.11.30-11.45 ч. Почивка

11.45-12.15 ч. Христо Михайлов: “Черноморската Атлантида, Храма на Светлината и Духа на Великите Българи.”
Христо Михайлов е автор на книги, художник, философ, скулптор, 5-ти дан майстор в Айкидо, застъпник на Българската Духовност и Духовна Свобода и Единство. Участва в създаването на Българска Айкидо Федерация (БАФ), както и на много клубове в цялата страна. В момента е член на Управителния Съвет на БАФ и президент на техническата комисия. Ръководи един от най-големите айкидо клубове в страната – Клуб за бойни изкуства “Имеон”.

 

12.15-12.45 ч. Христо Смоленов: “Геният на Вселената, Тайните на Древен Египет и Цивилизацията “Варна”. Връзката на българите с кодовете на светлината и Златното сечение.”
Христо Смоленов е учен, историк, сърцат визионер, философ, смел изследовател и защитник на Българския Дух. Автор на 9 книги и множество публикации посветени на Варненския Некропол, доцент и доктор на науките към БАН. Завършил е Московския държавен университет „Ломоносов“. Работил е в Института по философия. По-късно и в Института по математика към БАН. Смоленов е гост-професор в Университета на Монреал. Бил е секретар на Министерството на отбраната и народен представител в 38-ото Народно събрание. Член е на Международната организация на бодигардовете и експертите по сигурността. Треньор по карате на първите групи за борба с тероризма.

 

12.45-13.15 ч. Обедна почивка

13.15-13.45 ч. Атина Санториниу: “Очите на сърцето” – разказ за състраданието и за посещението на Атина при големия бразилски лечител Жоао.
Атина е известен духовен учител, който от двайсет години живее и преподава у нас. Надарена е с виждане за фините светове и енергии, което използва за благото на всички. Създател е на Център за духовно образование „Гайа“ и на известния курс-посвещение в четири нива „Как да отваряме и разчитаме Акашовите записи“, както и на други курсове. Провежда сеанси с Енергията на Нулевата точка по метода Енергийна матрица. Владее на майсторско ниво метода за емоционално балансиране „Цветните извлеци на д-р Бах“. Организира пътувания за големи групи от хора по свещени места в света. Автор е на изключително популярната книга „Послания от Архангелите“. Атина твърди, че българите са един от най-духовните народи в света и именно затова е избрала да живее и преподава у нас.

 

13.45-14.15 ч. Николай Сираков: „Как да трансформираме събитията, така че да извлечем от тях максимална полза за доброто на всички“.
Николай е вдъхновяващ политик и преподавател по Хималайска йога, Тибетска йога-Лейди Нигума, Хата йога, Йога на смеха и практики на успеха. Има над 12-годишен опит в обучението и консултирането на различни компании по отношение внедряване на клиентския подход в работата на фирмите, уменията за комуникация и проучване на клиентското доволство. А от няколко години реализира желанията си в професионалния и личен живот чрез тибетската система на “Шлифоващия диаманти”, преподавана му от Геше Майкъл Роуч. От своя страна споделя практическото прилагане на древната мъдрост чрез различни семинари.
Преминал през горещия стол на кмет, а сега Областен управител на област Габрово, той ще ви покаже силата на духовните практики в ежедневието, почерпени от древни учения чрез неговите учители.
Женен е и има един син.

14.15-14.45 ч. Славомир Славов: „Свещеният звук и звуковата медитация като Път на Просветление“.
Славомир е съосновател на Веда Хаус и Българско Ваишнава Общество, музикант и композитор на музика за медитация, дългогодишен посветен ученик по пътя на Бхакти Йога, успешен информационен и IT предприемач.

14.45-15.15 ч. Почивка

15.15-15.45 ч. Ясен Николов: “Новите Сокове на Триединството в нас. Активация на духовните кодове в системата ни.”
Ясен е визионер, философ, публичен говорител, създател на система за личностно развитие “7 Дни Сила”. Старши инструктор на TIIS Europe, обучил стотици лечители по метода Прана – Жизнената Енергия. С над 18-годишен опит на сериен предприемач в областта на IT, Web, дигиталния маркетинг, дизайн и приложения за смарт устройства. Основател на благотворителни и филантропски движения. Основател на Фондация Деца на България с 8-годишна история в независимото организирано “правене на добро”.

15.45-16.30 ч. Константин Марков: „Тангра – петте линии на свободата“.
Увлечението на Контстантин към музиката започва още в тийнейджърска възраст, а професионалните му занимания в тази област датират от края на 60-те. В следващите години той свири известно време с „Бъндараците“, а по-късно е бас китарист в групите на Емил Димитров и Лили Иванова. През 1976 г. създава една от най-популярните групи у нас – „Тангра“. Константин Марков е неин идеолог и остава неизменна част от състава на групата до самия край на съществуването й през 1990 г., а нейни вокалисти през годините са Александър Петрунов (Сашо Гривната), Вили Кавалджиев, Васил Найденов, Цветан Владовски-Чочо и Станислав Сланев-Стенли. За близо 15 годишната си кариера, музикантите от Тангра успяват да направят от почти всяка своя песен хит и да обогатят с безсмъртни класики българския рок. През 1992 г. Константин Марков заедно с Кирил Маричков създават първото рок радио у нас – “Тангра”. Няколко години Константин е и Председател на Асоциацията на българските частни радиооператори (АБРО).
В момента преподава „Продуценство и програмиране на електронни медии“ към факултета по журналистика в Софийския университет. Той е композирал по-голямата част от музиката на „Тангра“ и продължава да създава разнообразна музика за различни проекти. Константин Марков е автор на музиката към 9-те медитации от книгата на Атина Санториниу „Послания от архангелите“. Инициатор е на проекта „Легендите“ – рок-група, съществуваща от една година, в която участват някои от големите звезди на българския рок. Женен е (за американка Лора) и има една дъщеря.

Ще очакваме вас, духовните ви общности и отворените ви умове и сърца на 20-ти март, неделя.

Вход: 20 лв.
Събитието във facebook е тук!
Още веднъж: регистрацията започва в 10.00 ч.

Благословени всички в Духа на България.
Да Бъде Лечение. Да Бъде Единство.
Новите Сокове на България Идват.

Усещате ги, нали?!

 

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела