google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » Четвърта Поредна Церемония и Призове “Скритото Добро” на Столична Община на 10 Май от 18.30 ч. в Хотел “Арена ди Сердика”:

Щастливи сме да ви информираме, че Столична Община ще връчи за четвърта поредна година приз “Скритото Добро” на 10 май от 18.30 ч. в Хотел “Арена ди Сердика”.

Благотворителната кампания “Скритото Добро” е инициатива на г-жа Албена Атанасова – заместник кмет на Столична община в направление “Социални дейности и интеграция на хора с увреждания”.

Фондация “Деца на България” е ежегоден носител на наградата, благодарение на успешното ни сътрудничество и програми за психологическа и здравна подкрепа за старчески домове, която тази година разширихме и в клубове на пенсионера и инвалида.

Над 6 години ежеседмично, наши екипи оказват подкрепа и съдействат за изграждането на култура на добруване в старчески домове в София и страната. Благодарим специално на Ясен Николов, Основател на Фондация “Деца на България”, създател, развиващ и разгръщащ кампаниите и екипите на добрата воля, които работят за реализацията им ежедневно, както и на Дом за стари хора “Дървеница” и Зона “Б5” за най-активните ни взаимоденствия и успехи. 

Повече информация за кампанията от Столична община: 

Целта на благотворителната кампания “Скритото добро”, е да се обединят бизнес и корпоративните организации, неправитествения сектор, творческата гилдия, спортисти и спортни организации за една обща кауза – подкрепа на хората в нужда.

Инициативата е насочена към обединяване на усилията за съпричастност, подкрепа и помощ. Тя приобщава всички, които през годината с действията си заявяват подкрепа за социалните инициативи на Столична община, съдействат и подпомагат обучението и развитието на деца и младежи в неравностойно положение според техните интереси, отдават грижа за възрастните хора, а така също и оказват помощ на съгражданите ни в нужда.

 

 

 

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела