google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » Заповядайте на 18 Септември от 19.00 часа на “Международен Фестивал за Поп и Рок Музика София 2017” в подкрепа на Благотворителната Кампания “Нека бъдем по-добри”

Столична община кани всички почитатели на българската поп и рок музика на един прекрасен концерт в Зала 1 на НДК на 18 септември от 19:00 часа.

Международен фестивал за поп и рок музика София 2017, се провежда ежегодно по случай празника на София и в подкрепа на Националната благотворителна кампания “Нека бъдем по-добри” за изграждане на Център за лечение и рехабилитация на хора, пострадали при инциденти и хора в “будна кома” в Панчарево.

Покани /безплатни/ можете да заявите на телефони: 02 93 77 214, 0889 911 281, 0884 800 008, както и на имейл:sofiasong@abv.bg

При желание за закупуване на билети, в подкрепа на каузата, такива могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim и касата на НДК на цена 5, 8 или 10 лв. или отново да ги заяви на посочените контакти.

По този начин и вие самите ще станате част от благотворителната кауза.

След стартиране на Кампанията, средства бяха предоставени на 5 човека в състояние на “будна кома” за провеждане на лечение и рехабилитация, но се оказа, че в България има още хора в това състояние, а близките им не могат да си позволят „лукса“ да провеждат лечение в чужбина. Това е и причината да се продължи Каузата за популяризиране на проблема и за намиране на трайно решение с разкриване на Център за лечение и рехабилитация на хора, пострадали при инциденти и хора в „будна кома“ в Панчарево.

До настоящия момент със събраните средства и помощта на дарители е извършен ремонт на отделението и са осигурени специализирани легла, но те са крайно недостатъчни за цялостното стартиране на Центъра.

Необходими са и средства за оборудване и обзавеждане.

За повече информация: www.sofiasong.bg и на страницата във facebook. 

Очакваме Ви да присъствате на едно прекрасно музикална събитие в подкрепа на българската поп и рок музика!

За повече информация и уточняване на подробности, може да се обърнете към екипа на Столична Община на телефон: 02 9377 214

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments: