google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » ТИЙМ БИЛДИНГ с Екипа на Столична Библиотека!

 

На 19 Декември имахме щастието, да проведем тийм билдинг за екипите на партньорите ни от Столична библиотека – централа и филиали!
Заедно приложихме лидерски техники, сменихме мислещи шапки и роли и вложихме творчеството и добрата си воля в екипна изработка на 63 коледни пакета за Дневен център за лица с ментални увреждания “Света Марина” 🎄 Коледни Кошници 2018 🎄

Благодарим на Ясен Николов за прекрасните свързващи кампании и на партньорите ни за успешната година на сътрудничество!
Благодарим на ФАНТАСТИКО за предоставените продукти за пакетите!

 

Лилия – екип Столична библиотека:

“Толкова ми хареса! На следващия ден, всичко ми тръгна и започна да ми се получава! Никога не съм имала такъв ден! Най-важно беше, помогнах на една благородна кауза. Дори и с малко, но се почувствах удовлетворена. Видях се с колеги, бях щастлива! Благодаря Ви!”

 

Столична библиотека “Обществени, естествени и точни науки” – 3 етажФилиал Сердика Столична БиблиотекаФилиал Студентски Столична БиблиотекаФилиал Люлин

Ето ги и снимките от раздаването на пакетите и благодарствената грамота от центъра, със специална благодарност към Директор Йотка Тодорова:

 

Светла Стоянова, екип Столична библиотека:

“Чрез изработката на Коледни кошници имахме възможността да вложим и предадем частица  доброта, нежност и внимание. Сплотихме екипа по забавен начин, който за напред ще ни помогне в общуването помежду ни.”

 

Благодарствено писмо от екип Обслужване на Столична библиотека “Обществени, естествени и точни науки” – 3 етаж:

С настоящата референция изразяваме благодарността си към екипа на фондация “Деца на България” и по специално на г-ца Теодора Иванова,за професионализма, уменията и за работата им в екип.

Ние в отдел Обслужване на Столична библиотека “Обществени, естествени и точни науки” – 3 етаж работим с различни отдели и звена от библиотеката, както и с нашите читатели, разбира се. Проведеното обучение (тийм билдинг) на 19 декември 2018 г. ни бе изклучителнио полезно, практично и зареждащо, както в личен така и в службен план. С кякои от колегите се запознахме, а с други заедно сполтихме колектива посредством интересните задачи и дейности, както и взетите заедно решения проведени на обучението

Един от най-вълнуващите и сплотяващи моменти лично за мен бе изработването на благотворителните коледните кошници. Емоцията беше невероятна. Всички бяхме повече от вдъхновени и резултатът не закъсня! Изработихме невероятни кошници и всички останахме с приятен спомен от обучението.

Благодарим искренно на екипа от фондация “Деца на България”. Благодарим на тези млади, креативни и положително настроени млади хора, както и за тяхното партнорство, доказало се през времето.

С екипа на фондация “Деца на България” работим без прекъсване от началото на 2015 г. – заслужават доверие и довеждат започнатото до успешен край.

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела