google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » UNISTART Покана. Каним ви на 3 събития, които срещат студентите с бизнеса. в УНСС

 

ЗАПОВЯДАЙТЕ НА СЪБИТИЯТА НА УНИСТАРТ

12814806_918610748248687_6782128169311392239_nStartup or Corporate-задавали ли сте си този въпрос някога? Кое предпочитате? Да работите на фиксирано работно време, имате възможност за кариерно развитие или гъвкаво работно време с креативно мислене? Знаем че всяко има своите плюсове и минуси, но за да бъдем по-полезни сме решили да ви срещнем с човек, който знае повече по въпроса. Запознайте се с Христо Нейчев.Той е роден и израснал в България и е завършил Икономическия университет във Варна.През 2007 заминава за САЩ, където завършва MBA в сферата на предприемачеството и международния мениджмънт.Бил е акаунт мениджър в Henkel CEE, после е работил в Sales and Business Development в Shell Bulgaria, където е постигнал доста впечатляващи резултати.Бил е и директор бизнес развитие в Telerik.Освен всичко това, се занимава с екстремни спортове, професионална фотография и танцува. Както виждаме, от впечатляваща му автобиография, Христо е една всестранна, изключително интересна личност и определено има какво да научим от него, така че заповядайте на 16.03 в аулата на СУ от 19:00 ч. Запазете своето място тук: http://unistartsu.eventbrite.com/

ЗАПОВЯДАЙТЕ НА СЪБИТИЯТА НА УНИСТАРТ

12814481_917435725032856_1257528518894925404_n

Петър Дяксов е предприемач, мениджър и експерт по дигитален маркетинг. След като завършва висшето си образование в Англия, то решава да се завърне в България и да създаде свой собствен бизнес. Той е основател и управител на Tendrik, IT компания, предлагаща цялостни решения за онлайн търговия. През свободното си време, Петър активно се занимава с организирането на различни обществени и социални инициативи, като вицепрезидент на JCI Bulgaria. Той също така участва в провеждането и воденето на много обучения и семинари за личностно развитие и усъвършенстване. Повече за Петър може да научите в неговия блог – http://dyaksov.com/Запази своето място безплатно тук: http://bit.ly/21nT3pb
12657930_465883110283487_3886216127099313594_o
ЗАПОВЯДАЙТЕ НА СЪБИТИЯТА НА УНИСТАРТ

Представяне:”Всичко, което правим в Business Club UNWE, е защото вярваме, че мислим различно и, че предизвикваме установените разбирания за кариера и бизнес в България. Един от начините, по който го пoстигаме  е като правим нашите обучения практически насочени, ефективно структурирани и “brain friendly”.

Което ни доведе до създаването на иновативната  предприемаческа програма за младежи в 5 модула и седмици.

Кандидатствайте за UniStart до 17-ти Март.”

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела