google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » Включете се в дарителска кампания:
Oct
09
Filed Under (Кауза) by Teodora Ivanova on 09-10-2015

Видинчанката Екатерина Димитрова издъхва след неравна битка с рака в Неапол преди дни, точно когато трябва да празнува 42-я си рожден ден.
“Болестта беше жестока, отслабна много, три седмици след операцията почина”- каза през сълзи майката на Екатерина- Атина Димитрова. Младата жена оставя сирак- момиче на 25 години, с умствена изостаналост.
Семейството не разполага с финансовата възможност да приберат тялото у дома, нито имат нужните 1 800 евро за кремация. Близките успяват с много усилия да намерят само 600 евро.
“Не искам да хвърля дъщеря си в неизвестен гроб, а да се кремира и да си взема касетата, за да й направя достойно погребение в България”, каза още Атина.
По думите й, в Италия вече е направено поклонение в памет на Екатерина, като в момента тялото е в траурна агенция и чака за кремация. Семейството трябва да им се разплати до две седмици.
Близките са обявили банкова сметка, по която набират дарения. Тя е:

IBAN: IT56M0538703411000001398575
BIC: BPMOIT22XXX
Atina Trifonova Dimitrova

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела