google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » Включете се в информационната кампания на ФДБ “Обичай доктора”

Включете се в информационната кампания на ФДБ “Обичай доктора” – част от Програмата ни за развитие на превантивна и алевиираща комплементарна и интегративна здравна култура – като ползвате, споделяте и коментирате материалите ни.
Благодарим ви!

 

Ясен Николов за връзката между движението, мозъка, емоциите ни и цялостното ни лечение.

 

 

 

Всички сме лечители и “лекари” едни за други.

Здравните работници живеят под обстрела на пациентите и обществото си.
Посланието ни е да се отнасяме с грижа, уважение и съчувствие към професионалните лекари.

 

 

Ти и аз сме лечението и решението за България.

Колко често приемаме за даденост, че доброто, което някой прави за нас “му е работата”?
Да бъдеш лекар и медицински работник е избор, който не правиш еднократно, а всеки ден и час, в който се грижиш за нечие здраве и спасяваш нечии живот.
Затова ние, от ФДБ, приканваме всички българи: обичайте, уважавайте и изразявайте благодарността си към лекарите и здравните работници!

Уважавайте лечението осъзнато.

 

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела