google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » Включете се в Онлайн Курс по Цели: планирайте, заредете, реализирайте Успеха и Щастието през 2016 – та година!

Ясен Николов e информационен предприемач с над 20 годишен опит, през неговите групови и индивидуални обучения са преминали над 5000 души.

Води най-популярните курсове по цели в България в периода 2014-2016.

ВКЛЮЧЕТЕ СЕ СЕГА!

Използвайте тези универсални методи, силата на картографирането, планирането, благодарността, за да заредите и реализирате успеха и щастието си през 2016 – та година.

 

 

Планирайте и разгърнете картата на щастието и успеха на любимите ви хора, семейството, партньора, децата, приятелите, колегите ви!

Развивайте се заедно и постигайте нови нива на здраве, хармония, свобода, лекота и интрегрален успех!

 

 

Методът ДИЕЗ за целите ни: Безценна възможност да поставим нещата на мястото им.

Приоритети означава да започнеш от важното и преминеш към маловажното.

ДИЕЗ ти дава идеята за това как светът ти функционира хармонично.

 

 

#‎МетодътДИЕЗ

Сила за Цели 2016.
Следете сайта, facebook страницата ни и се включете в групата за целенасочена работа по личностното ви развитие и интегрален успех!

Можете да се присъедините към още 5500 наши абонати за някои от каналите посветени на личностно и групово развитие във Facebook и YouTube и SlideShare:
http://bit.ly/YNVideo
http://yasennikolov.com
http://www.slideshare.net/GlobalLightWorks

 
 

 

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела