google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » Геше Майкъл Роуч и приложението на Будизма в съвременния свят

GMR sait  Геше Майкъл Роуч е посветен Будистки монах. Той завършва университета Принстън, а титлата „геше” (майстор на Будизма)получава след 25 годишно обучение. Преподавател по будизъм, прави обучения и дава препоръки и техники на хората за добродетелен и успешен живот.

 

 

 

 

 

 

Майкъл Роуч е писател и автор на “Шлифоващия диаманти”, “Кармичен мениджмънт”, “На изток от Рая”, “Градината”, “Източния път към Рая” и други.

Изучава и преподава Будисткото учение, развива духовните принципи на будизма в многобройни проекти, има научна степен по санскритски, владее тибетски и руски език.

Работил е за диамантна компания в Ню Йорк, основател на Диамантния планински университет.

Вижте представянето на “Градината”

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела