google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » ЖЕНИ ЛИДЕРИ: СИЛА ЗА ЖЕНА – 24 юни 2015, Арена ди Сердика, 19.30 ч.

10437773_10207423538376774_2963471690340324034_n

ЖЕНИ ЛИДЕРИ: Сила за Жена: да бъдеш себе си, смело и естествено.
Заповядайте на 24 юни в Арена Ди Сердика от 19:30ч.
Семинар на Ясен Николов, 7 ДНИ СИЛА, ФДБ.

 

 

 

Да намерим най-голямата си естествена сила.
Примерите и вдъхновенията.
2 незабравими часа с Ясен Николов и техниките за лична сила.

Беседа, техники, преживявания.
Коучинг и менторинг за теб.

Днес ще разучаваме и тренираме.
Принципите на:
– Розата.

– Пепеляшка.
– Ангелите и орисниците.
– Великата Майка.
– Лекотата и Вълшебството.

Днес ще научим как да станем съвършената съпруга и съвършения съпруг. И ще си припомним как да бъдем съвършени деца и родители.

Днес ще си направим Свят. Отново. Добър и Желан.

Вход ВИП: 20лв.
Диамант: 50 лв.

Очакваме ви.

Водещ: Ясен Николов, автор и създател на системата за личен успех 7 ДНИ ЛИЧНА СИЛА (с над 100 000 слушатели в последните 3 години.)

Една от най-важните причини да ви очакваме на живите събития е Ускорението. Ние не искаме да живеете на бавни обороти. Не искаме да отлагаме успеха ви, щастието ви, добруването ви. Не искаме да живеем в малък мащаб или в ниска вибрация. Не искаме добрите примери и добрите събития да са наше бъдеще, искаме да са наше настояще.

Е, каним ви, защото на събитията ни вие преживявате Моментална Положителна Промяна. Затова каним и вашите приятели и близки.

Вие заслужавате щастието и доброто още днес. Ние също. Защото вие сте нашият свят, нашето обкръжение, нашите приятели, съмишленици, помощници, съюзници и примери.

Благодарим ви. ДНЕС.

 

 

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела