google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » Заповядайте днес от 12.00 ч. на на Фестивала “Лозенец Диша” с участието на ФДБ

„Лозенец диша“ ще даде възможност на представители на различни групи изпълнители да представят своята творческа дейност, която развиват на територията на район „Лозенец”.

LD_poster

Фондация “Деца на България” представя няколко направления на проекти и инициативи на фондацията, насочени към цялостното здраве и разгръщане на потенциала на личността. Практиките и програмите за развитие са насочени към малки и големи – работа за цялото семейство:

1. Оздравителна гимнастика с дихателни упражнения – Демонстрации с инструктори, кратки въвеждащи информационни модули за различни видове проблеми в тялото. Комплекс при болки в гърба, проблеми с гръбнака, комплекс при главоболие, дихателни упражнение при стрес и преумора, нервно разтройство и др. Разпространение на безплатни онлайн практики.

2. Упражнения за развитие на нервната система и мозъка за деца и родители. Безплатна демонстрация, кратки разяснения, представяне на проект за работа с детски групи и училища „Творим добро и мечтаем заедно“. Разпространение на безплатни материали онлайн. Покани за платени обучения и участие в целогодишни програми за развитие.

3. Молитва за мир за цялото семейство – 15 минутна медитативна практика за малки и големи от
16:00-16:20 и от
18:00–18:20.
Разяснения и формиране на работни групи на територията на община Лозенец.

4. Възможност да тествате своята 5Д интелигентност и да бъдете консултирани от наши специалисти за това кои са силните ви страни, кои професии и дейности са подходящи за вас, как можете да подобрите и развиете личността си, за да се чувствате щастливи и пълноценни. Ще получите информация за безплатни материали, стажове и лидерски обучения.

5. Рисунки с къна (махенди) с Ману – 1 шатра. Безплатно за деца.

6. Да играем с прана – демонстрации по чувстване на енергията за деца и възрастни. Бързи методи за самолечение. Водещи инструктори от Прана България.

11254348_884828521578524_1132508068111849407_n

Ето част от преживяванията, които имахме заедно на инициативата ни пред НДК.
Заповядайте с близки, приятели и добро настроение, днес продължаваме!

Поканата за събитието във Facebook  е тук:

https://www.facebook.com/events/178143059185363/

Следете последните новини за инициативите, проектите и обученията ни за 2015 година и от facebook страницата ни:

https://www.facebook.com/bgchildren

И YouTube канала Globallightworks за още обучителни, лидерски материали за личностното ви развитие:

http://bit.ly/YNVideo

 

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела