google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Данни

Данни

ОТЧЕТИ НА ФДБ 2007-2014 публикувани на страницата на Министерство на Правосъдието

 

Предварителните ни данни показват разрастване на инициативата ни.

Скъпи приятели – щастливи сме да споделим, че в кампанията ни 2014-2015 стигнахме до 7 града с над 1200 дарени през този период по предварителни данни. София, Пловдив, Кюстендил, Димитровград, Бургас, Трявна и Лом. Благодарим на всички ви за участието като дарители, доброволци и координатори. Основните групи получатели бяха възрастни от домове за стари хора, деца в неравностойно положение, ползватели на кухни за бедни към кухни под егидата на Столична Община и БПЦ София.

Молим ви да не спирате кампаниите по споделяне на доброто и през следващите месеци. Струва си! Има значение приносът ви! Благодарим.

 

 

ИМАШ ДОБРА КАУЗА?! СПОДЕЛИ Я С НАС! НИЕ ЩЕ Я СПОДЕЛИМ СЪС СВЕТА!

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела