google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » И ТЯ КАТО МЕН – МИСИЯ ЗА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ

“Насилието и дискриминацията могат да бъдат предотвратени още в зародиш.
Начинът е да говорим за това, да го разбираме. Една от мисиите на тази кампания е да предизвика дебати и дискусии в България и извън България.”,

казва Ясен Николов, който е автор на изложбата “И ТЯ КАТО МЕН”, която илюстрира националната кампания за превенция на дискриминацията и насилието.

Чрез ясни послания, Фондация Деца на България” се стреми и насочва вниманието към проблемите и начините те да бъдат преодолени.

Каним ви, присъединете се към дебата!
Ние вярваме, че колкото повече хора заговорят за това, толкова по-лесно ще се създаде тази култура на състрадание, толерантност и добро!

#ИТЯКАТОМЕН

 

 

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела