google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » Кампания ВЕЛИКДЕНСКИ КОШНИЦИ 2021: още един екип с 200 подаръчни комплекта за възрастни и самотни хора в София
Великденски кошници
Културата на добротворчеството привлече и обедини още хора в нови доброволчески екипи и този Великден. Ежегодната ни кампания Коледни кошници вече някоко години  се разгръща и в целогодишно дарителство, грижа и внимание. Най-важното в тези кампании не са средствата, нито продуктите, не е количеството, нито мащабът, а е обединената добра воля на десетки и стотици, мислещи, загрижени, добри хора и семейства. В организацията на един екип по наша кампания, в работата с координаторите ни всички израстваме и умножаваме приноса си стотици пъти.
Ето какво сподели един от екипите на наш доброволец – организатор:
Приятелските срещи, великденските изненади, радостното и светло общуване продължават!
Прекрасно е, когато доброволческите кампании ни носят щастие и удовлетворение и помагат да създаваме култура на смислено общуване и принос, толкова нужни на всички ни. Много сме щастливи, че тази година успяхме да подготвитвим, с много любов, още 200 Великденски кошници. Приготвихме ги и ги дарихме на възрастни хора в 4 дома и един рехабилитационен център в София окръг… Надяваме се тези сладки изненади да внесат много здраве, щастие, мир и светлина в сърцата на получателите им.

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела