google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » Кампания “Коледни кошници” 2013г.

И тази година благодарение на вас, спонсори и доброволци, кампанията “Коледни Кошници” осигури подаръци за над 150 души от два софийски дома за възрастни. Изказваме своята признателност към все повечето включващи се личности с големи сърца, чрез които акцията преля и в други градове. Пламенно се присъединиха и приятели от Кюстендил и Бургас, които се погрижиха да подготвят и дарят подаръчни пакети и да стоплят сърцата на възрастните хора там.
Вашата щедрост зарадва и 130 дечица в неравностойно положение, които получиха своите коледни подаръци.

Подкрепата на всеки един е безценна. Ако желаете и вие да се включите в акциите на ФДБ, можете да го направи тук:

BG98 FINV 9150 1200 1790 71
Фондация Деца на България

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела