google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » Кауза: Подкрепете проекта на район Лозенец за нови пешеходни пътеки

Дж. Баучер Св. гора - Copy

През изминалата 2014 г. район „Лозенец” започна реализацията на проект за монтиране на допълнителна система за безопасно пресичане пешеходни пътеки. Пилотно, с подкрепата на социално отговорни частни партньори, изградихме допълнителна светлинна сигнализация, със соларно захранване, на седем пешеходни пътеки. Местата, които бяха допълнително обезопасени, се намират в близост до училища и детски градини и основните им ползватели са децата на район „Лозенец”, опазването на живота и здравето на които е една от най-важните ни грижи!

На всички избрани локации за пилотния проект, липсва възможност за повдигане на пешеходната пътека, поради наличието на трамвайно трасе или голям наклон на пътя, което през годините е създавало доста проблеми на пешеходците.

Нашето желание е през 2015 г.  да продължим с изграждането на пешеходни пътеки, от този тип, и на други места в района, като по този начин да осигурим допълнителна сигурност на жителите на района.

За допълнителна информация можете да се свържете с:

Цветелина Данаилова
Връзки с обществеността
СО район “Лозенец”
София, бул. “Васил Левски” 2
тел. 02/8656758

моб. 0882 452 113
Намерете ни във Facebook

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела