google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » Кухня за бедни открива църквата “Св. Димитър” в Димитровград

Топла храна на бедните в общината започва да се раздава от тази неделя в двора на храм “Св. Димитър” в Димитровград.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Инициативата за създаването на социалната кухня е на председателя на гражданското сдружение “Ангел Войвода” Георги Георгиев, доброволец към Фондация “Деца на България”. Състраданието, добротата и грижата растат. Растат за много.

С благословията и на архиерейския наместник на Хасковска духовна околия отец Георги Тодев, топлата храна ще се раздава от 9:30 до 10:30 часа в неделя. По същото време, всеки който иска, ще може да дари трайни продукти или средства за кухнята.

Координатор: Георги Георгиев – 0895 421 961

Основание за плащане при банков превод към фондацията:
“Дарение – храна за бедни, Димитровград”

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела