google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » НАЦИОНАЛНА ПРОГРАМА “НОВА БЪЛГАРСКА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ”

Фондация “Деца на България” стартира програмата  “Нова Българска Интелигентност” с мащабно представяне на идеята в Национална Библиотека ” Св. Св. Кирил и Методий” пред широка публика.

Над 1500 души бяха въведени и станаха съпричастни към стремежа ни да инициираме  промяна на общественото споразумение, свързано с интелигентността и интелигенцията.

 

Целта ни е да се промени мисленето и говоренето за образованието. Да преоткрием нов начин на разбиране и свързване на по-високо ниво на конкретиката и спецификата с нивото на стратегия и цялостно осъзнаване на процеса. 
Разбирането и самоосъзнаването, че сме част от ресурса на тази нация, че сме част от интелигентността на нацията, ще промени и резултатите от дейността ни, независимо каква е тя и независимо къде сме. и влизайки в нивото на синергия, ще променим и Общественото Споразумение.

Каним ви да се включите, да работите с нас.

Търсете програмите ни тук:

www.bulgarianchildren.org

Фондация “Деца на България” страницата във фейсбук.

7 Дни Лична Сила

 

 

 

 

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела