google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » На деня на детето работихме с над 1100 души!
💗🌷💫 Днес с екипите ни, имахме щастието да се срещнем и работим с над 1100 души деца, родители, семейства, приятели.
Имахме прекрасни разговори за семейните роли и как децата да помагат на родителите, прародителите си, да бъдат здрави, да помагат в грижата за дома и споделихме идеи и материали, с които да правят тези задачи забавни, на игра и интресни.
Щастливи сме и благодарим на Столична библиотека за пълноценното ни сътрудничество и участието ни в празника с деца и родители в тяхната инициатива и тази година!
Прекрасно е, да виждаме и увеличаващите се участници и благодарствени отзиви, от големи и малки, за темите и инструментите ни. 🌷💗
Днес наши екипи зарадваха и детски градини – 128 ДГ “Феникс”, 159 ДГ “Олимпийче”, 178 ДГ “Сребърно копитце” и деца от занималня в Област Пловдив, както и деца и семействата им в парк “Гео Милев”, на празника със СО – район Слатина.

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела