google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » ОБУЧЕНИЕ: Говори и Продавай Успешно! В областта на Шоу Бизнеса, Рекламата и производството на Филми. Public Speaking For Success 2016-p1:3

Договаряй Успешно!
Можем заедно да се научим да презентираме успешно идеите си. Целият свят е договор, който може да се пре-договори. Всичките ни действия и отношения са вече “продадени”. Можем да променим отношението си и парадигмата си чрез съзнателно ритуализирано усилие.

Всички продаваме – знаем, или не знаем. Важното е да се научим да го правим добре и с добра мотивация.
Ясен Николов е наш приятел и ментор (наставник) по Пътя.

Семинари за личностно развитие.
Академия на успеха.
Безплатни курсове.
Можете да намерите още материали и обучения, както и да поръчате дискове със събития или медитации на Ясен Николов и системата за личностно развитие “Лична Сила” и “Сила за успех”.
Включете се в групите на успеха!
http://fb.com/7dnisila
За поръчка на запис от семинарите на Ясен Николов:
vtincheva@gmail.com
0886 636 848 Виржиния Тинчева

 

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела