google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » Празник на Район Лозенец
May
21
Filed Under (Новини и Обяви) by Виржиния Тинчева on 21-05-2015

Plakat Raion Lozenets Spasovden 2014na S

На 21 май 2015 г. (четвъртък) Район „Лозенец” ще отбележи традиционния Празник на района – Спасовден.  Празникът ще започне  в 13:00 часа в градина „Славейкови дъбове” до 107 ОУ ”Хан Крум” с празничен концерт на открита сцена, в който ще вземат участие състави и музикални формации от читалищата и учебните заведения на територията на район ”Лозенец” СО и специални наши гости.

Ще има изложение  на хлебни, сладкарски и други кулинарни изделия, приготвени по оригинални рецепти. Гостите ще имат възможност да опитат и се насладят на кулинарните изкушения.

Водещ на събитието ще е големият приятел на район „Лозенец” – Део.

Заповядайте!

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела