google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » Приятелството – Поредица Обучения по Мисловни Карти и Дискусии в РБ “Любен Каравелов” Русе
✨Продължават тренингите по мисловни карти, мислене и дискусии по важни теми с ученици от цялата страна и през ваканцията! Разсъжденията за приятелството, позитивният и повдигащ обмен по между ни и богатството и културата на добруване и благоденствие чрез общуване изключително много вдъхновяват децата и желанието им да споделят и със семействата си, със съученици, приятели.
✨Благодарение на постоянните инициативи, идеи, обучителни материали на Фондация “Деца на България”, Yasen Nikolov и в сътрудничество с Регионална библиотека “Любен Каравелов” – Русе
Екип ФДБ: Виржиния Тинчева, Роза Райкова
Обучителни материали, презентации, шаблони на мисловни карти ще намерите на:
https://www.slideshare.net/GlobalLightWorksПовече от 5000 обучения:▶️ bit.ly/YNVideo
Абонирайте се, препоръчайте!

Можете да изтеглите и принтирате мисловната карта от тук:

За повече информация и да заявите обучение във ваето училище и библиотека: 0886 636 848 – Виржиния Тинчева

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела