google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Програма Лидерско развитие: Лидерски обучения, лидери в действие

Програма Лидерско развитие: Лидерски обучения, лидери в действие

В историята на всеки успех се намира минимум 1 лидер. Лидерите са част от успеха на всяка една организация – от семейството, през учебния клас, до корпоративните организации, НПО, до правителствените структури и самите държави.

 

Ние във Фондация ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ вярваме, че лидерството и лидерското обучение е част от живота ни и затова е задача в живота на всеки един от нас. Ние се стремим не към манталитет на централизирано и ситуационно лидерство, а към развитие и поддържане на култура на автономно и себеподхранващо се лидерство. Вярваме, че развитието на лидерско отношение и придобиването на лидерски качества са задача на всеки един индивид и на всяка една организация.

 

Нашето убеждение и дълбока вяра е, че всеки един от нас притежава ресурса на лидерството в себе си и следва да го развива. Лидерството Е наше рождено право и наша доживотна отговорност. Ние посвещаваме себе си като организация на откриването на този лидерски ресурс в онези, за които работим, тоест всеки един от нас, всеки мъж и всяка жена, всеки възрастен и всяко дете, и в обществото като цяло и се стремим да осигурим достъп до обучителни лидерски ресурси за всички българи – в страната и в чужбина.

 

В обученията ни за лидери влизат множество теми, сред които е работата с целеполагане и целепостигане. Щастливи сме да споделим, че в рамките на 2015, по инициатива на Ясен Николов и с помощта на Global LightWorks Ltd., провеждаме най-големия курс по цели в България досега. Участниците са над 800 българи до момента.

 

Включете се и вие с подкрепа – станете част от тези обучения и въведете лидерската програма в рутината си – както личната, така и тази на организацията и общността ви.

 

Потърсете нашите лидерски програми:
“Жени Лидери” и Лидерски Курс по Цели: “Планирай, Постигай, Празнувай!”

 

Подкрепете програма Лидерство със средства на сметката ни:

IBAN BG98-FINV-9150-1200-1790-71 FINVBGSF

Основание за плащане: ЛИДЕРСТВО

( 20лв, 50лв, 100лв, 500лв, 1000лв, 10 000лв и нагоре.
За суми надвишаващи 1000лв., молим да се свържете с нас на телефон или на имейл, за да се свържем ние с вас. Благодарим.)

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела