google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » Честване на Свети Дух и Деня на детето в Община Слатина

so1

Деца и възрастни празнуваха на 1 юни Деня на детето и „Свети дух”.
СО Район Слатина организира в парк Гео Милев детско шоу представено от невероятните изпълнения на детска градина № 55 „Веселина”.
Деца от различни възрастови групи се включиха да отпразнуват деня на детето.
„Свети дух” е празник на Район Слатина и се чества ежегодно. Тази година стотици жители и гости на района се събраха в църквата „Света Троица” за да почетат празника. За здраве и успех бе раздаден курбан.
В центъра на парка на голяма сцена се събраха професионални изпълнители и любители на певческото, музикалното и артистичните изкуства и представиха грандиозно шоу за жителите и гостите на района.
Всички се наслаждаваха на изпълненията от приятелите на района:
Теди Кацарова и група „Щурчета”, обичаната Румяна Попова, Роберта балет и аеробик шоу – „Йова Спорт”.
Млади изпълнители от департамента в Нов български университет „МУЗИКА” демонстрираха таланта си. Празникът стана весел и пъстър.
Създадената  атмосфера ескалира с изпълненията на Тацово шоу „Masters of the Dance” и огнено шоу на клуб по огнени изкуства „Дивинитас”.          
Кметът на район „Слатина” Наталия Стоянова поздрави жителите и гостите на района и им благодари за общите усилия по посока района да става все по – хубав и да бъде по – добро място за живеене.
Тя подчерта, че най-големият капитал са хората, които живеят, работят, отглеждат и възпитават децата си там и прикани всички да търсят новото присъствие на Слатина, не само като един от районите на София, а като един истински европейски район. Тя изтъкна това като новата сила и новото послание на район Слатина. Г-жа Стоянова изрази вяра в силата и духа и призова всички заедно в единение да постигнат всичко, за да пребъде район „Слатина”.
Кметът на Слатина получи много благодарности.
Празничната атмосфера и въодушевление продължиха до късна вечер.

so2 so3 so4

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела