google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » „Спортувай с нас в Лозенец” – Спортен Празник “Първа Пролет”

2015-04-14

В изпълнение на общинската програма за развитие на физическото възпитание и спорт, туризъм в подкрепа на „София – Европейска столица на спорта – 2018 г.” район „Лозенец” спечели проект „Спортувай с нас в „Лозенец”, финансиран от Столична община.

Първото спортно събитие за месец април е на 14.04.2015 г. от 10.00 ч. в двора на ЦДГ № 93 „Славейче”  ще се открие спортен празник първа-пролет с участието на децата от всички детски градини на територията на район „Лозенец”, включващи игри с федербал, народна топка, игри с въжета и мини футбол.

Следващото спортно събитие по програмата ще се проведе на 15.04.2015. Включете се в лятната надпревара.

2015-04-15

 

 

 

Събитията са подкрепени от

 

 

 

 

IMG_1345                      IMG_1469                   BCF-logo_shadoff2

 

 

 

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела