google-site-verification: googlecac5c61be0c5046e.html ФОНДАЦИЯ "ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ" » Blog Archive » ЖИВЕЙ АКТИВНО: Спортувай с нас в Лозенец! 2015

Фондация Деца на България подкрепя проекта на Столична община – район Лозенец , като част от международната кампания  

Живей Активно! Живей добре! Тичай!

 

Това е програмата на „Спортувай с нас в „Лозенец”:

В изпълнение на общинската програма за развитие на физическото възпитание и спорт, туризъм в подкрепа на „София – Европейска столица на спорта – 2018 г.” район „Лозенец” спечели проект „Спортувай с нас в „Лозенец”, финансиран от Столична община. През месец април, май и юни ще се проведат следните спортни дейности на територията на района.

На 14.04.2015 г. от 10.00 ч. в двора на ЦДГ № 93 „Славейче”  ще се открие спортен празник първа-пролет с участието на децата от всички детски градини на територията на район „Лозенец”, включващи игри с федербал, народна топка, игри с въжета и мини футбол.

На 15.05.2015 г. от 11.00 ч. в парка зад музея „Земята и хората” ще се даде старт на лятната спортна надпревара, включваща крос по начертан маршрут за децата от общинските училища, с което ще се отбележи 17 май – Деня на спорта.

На 19.05.2015 г. от 10.30 ч. в двора на ЦДГ № 141 децата от ЦДГ № 56 и ЦДГ № 141 „Славейкови поляни” ще отбележат Деня на спорта с провеждането на подвижни и спортни игри със състезателен характер, с обръчи, кегли, баскетболни топки в кошове и др.

От 01.06.2015 г. до 05.06.2015 г. ще се проведе футболен турнир на закритото футболно игрище в Спортен комплекс „Лозенец спорт”, с участници от училищата на територията на района.

За всички участини в  спортните мероприятия ще има предвидени  награди.

 

Благодарим на Община Лозецец, че се се съгласи да си партнираме за изпълнение на общите ни цели!

 

 

Comments

comments

Post a Comment
Name:
Email:
Website:
Comments:

 • Поръчай Своята Книга

  Добрите лидери задават страхотни въпроси

  Дао за Всеки Ден Всички приходи от книгоразпространението на цитираните тук заглавия са с цел фондонабиране и подкрепа на лидерските програми на ФДБ в България.
 • 100 Години – 100 Плаката

  Изложба Библиотечни Плакати на ФДБ
 • Семинари

 • Сподели

 • Стани дарител:

 • Дари чрез PayPal

 • Вдъхновение

  Knowing others is intelligence; knowing
  yourself is true wisdom.

  Mastering others is strength, mastering yourself is true power.

  ~ Lao Tzu

  We are growing Ideas, but we're growing People as well. Where I might have had two potential successors, i now have 500.

  ~ John Chambers, CEO, CISCO

  I am responsible for making a positive difference in the world and to the quality of life in it. I live in constant and never-ending improvement.

  ~ Napoleon Hill

  "Ти си дете на Бог. Твоето преструване на дребен не служи на света. Няма нищо вдъхновяващо в свиването, което кара другите да се чувстват несигурни около теб. Ние сме родени, за да разкрием славата на Бог, която носим в себе си. Тя не е само в някои от нас; тя е във всеки. Когато позволяваме на собствената ни светлина да свети, ние несъзнателно даваме на другите хора позволението да сторят същото. Когато се освобождаваме от собствения си страх, нашето присъствие автоматично освобождава другите."

  ~ Нелсън Мандела